Ga terug naar HomePage
 
 
Traditional Teak

Traditional Teak

01-05-2012

Teak is sfeervol, duurzaam en puur.

Traditional Teak werkt met een sterke, eigentijdse basiscollectie waarvan alle lijnen op elkaar zijn afgestemd. Deze meubelen stellen u in staat langdurig van het buitenleven te genieten.
De belangrijkste uitgangspunten voor Traditional Teak:

  • Natuurlijke warme uitstraling
  • Duurzaamheid
  • Tijdloze modellen
  • Absolute topkwaliteit
  • Combineren van verschillende lijnen
  • Weerbestendig

Traditional Teak wordt gedragen door personen die kunnen putten uit een rijke geschiedenis in de tuinmeubel teakbranche. Zij beschikken tezamen over een enorme hoeveelheid expertise voor wat betreft het maken van kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen.
De exclusieve tuinmeubelen hebben vernieuwende designs en een prachtige afwerking, maar zijn stuk voor stuk van mooie kwalititeit en zeer solide, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Tuinmeubelen voor iedere tuin en passend binnen iedere stijl.

De collectie van Traditional Teak wordt ontworpen, geproduceerd en ge´mporteerd in eigen beheer.
Door de jarenlange ervaring en eigen kwaliteitscontroles gedurende het gehele productieproces waarborgt Traditional Teak de uitmuntende kwaliteit van haar teakhouten producten en kunnen wij optimaal comfort garanderen.

Het door Tradtional Teak geselecteerde teakhout is gemiddeld 50 jaar oud, van Aziatische origine, op de juiste manier gedroogd en uitsluitend verkregen uit herbeplanting.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het Tradional Teak productassortiment bij Binnenste-Buiten.